четвер, 27 грудня 2007 11:55

Підбірка кращих знімків голівудських зірок топлес (ФОТО)
5

Не всі знаменитості зробили в цьому році щось особливе в плані творчості. Але турбуватися не варто, адже у кожної зірки є перевірений спосіб залишитися в серцях шанувальників назавжди - пару "випадкових" конфузів - і голівудська знаменитість знову світиться, як мегазірка.

Найголовнішим скандалом 2007 року стала поява унікальних топлес-фото Дженіфер Еністон. У лютому повна версія відвертих фотографій зі зйомок фільму "Розлучення по-американськи" потрапила в інтернет. Одна з них стала обкладинкою французького журналу Choc. Зірка навіть намагалася судитися із цього приводу з усіма, ким могла. Проте що-небудь змінити ні їй, ні її адвокатам не вдалося: фото по цей день в Мережі, і помилуватися грудьми колишньої дружини Бреда Піта може тепер кожен.

Титул топлес-королеви-2007, як  і у минулому і позаминулому роках, отримує британська модель Кейт Мос, яку ніщо не може примусити одягти купальник на пляжі.

Засмагати голою любить, як виявилось, і актриса Шерон Стоун. Основний інстинкт її не підвів: на груди Стоун папараці до цих пір злітаються, як мухи.

Модель Сінді Кроуфорд, не дивлячись на свій вік, виглядає приголомшливо.

Та і Періс Хілтон  є що показати, і завжди є хтось, хто допоможе їй в цьому, повідомляє ТОРNEWS.

Зараз ви читаєте новину «Підбірка кращих знімків голівудських зірок топлес (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі