Ексклюзиви
пʼятниця, 27 березня 2020 01:43

Дубінський "засвітився" в офісі Коломойського

Дубінський "засвітився" в офісі Коломойського
Дубінського у Коломойського упіймали журналісти. Фото: Антикор

Народний депутат Олександр Дубінський декілька разів приїжджав до бізнес-центру "Міленіум", де розташований офісі олігарха Ігоря Коломойського. Дубінський був там після оголошення карантину в Україні.

"Упіймали" Дубінського журналісти Bihus.Info.

17 березня вони побачили авто депутата, а 19 березня змогли зафіксувати і його самого. В бізнес-центрі він пробув близько 3 годин.

У ці ж дні Міжнародний валютний фонд погодив з українським урядом текст законопроекту, який зокрема унеможливлює повернення націоналізованих банків колишнім власникам навіть за рішенням суду. Цей проект називають "антиколомойським", бо він направлений на те, аби не допустити повернення ПриватБанку олігарху.

Без цього МВФ не хоче продовжувати співпрацю з Україною та надавати новий транш допомоги.

Після своїх візитів до "Міленіуму" Дубінський зареєстрував альтернативний законопроект, тобто тепер профільний комітет має розглянути і його, що вочевидь затягне процес ухвалення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Слуги" виступили за "антиколомойський" закон

Як зазначає Bihus.Info, вони зустрічали Дубінського й на початку березня у день засідання фракції "Слуга Народу", на якій обговорювали кадрові зміни в уряді. Тоді він сказав журналістам, що не спілкується з Коломойським, а до бізнес-центру заїхав у ресторан.

Під час останніх візитів Дубінського ресторани вже не працювали через карантин.

25 березня частина депутатів "Слуги Народу" закликала якнайшвидше ухвалити "антиколомойський" закон, аби отримати допомогу від МВФ та уникнути дефолту. У той же день на сайті Ради зареєстрували одразу три альтернативних законопроекти.

Їхніми авторами відповідно є соратник Ігоря Коломойського депутат Ігор Палиця, Олександр Дубінський, якого також пов'язують з Коломойським, та депутатка "Слуги Народу" Ольга Василевська-Смаглюк, яка працювала на каналі "1+1", що належить Коломойському.

Зараз ви читаєте новину «Дубінський "засвітився" в офісі Коломойського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 79692
Голосування Підтримуєте введення біометричного контролю на кордоні з РФ?
  • Підтримую. Тепер потрібно заборонити українцям їздити в Росію
  • Ні, нічого не дасть крім черг на кордоні
  • Потрібно вводити візовий режим
  • Краще заборонити росіянам в'їзд в Україну
  • Це нічого не дасть. Злочинці з РФ все рівно знаходитимуть способи потрапити в Україну
  • Досить повністю припинити транспортне сполучення з РФ
  • Сумнівне рішення. Такий контроль ще більше провокуватиме Росію. Можливе загострення на Сході
Переглянути