четвер, 16 листопада 2006 10:56

Домашнє порно Брітні Спірс з"явилося в інтернеті

 

Кевін Федерлайн отримав цікаву пропозицію від відомого бізнесмена Девіда Ханса Шмідта, який хоче за $100 мільйонів придбати домашнє порно за участю Брітні Спірс.

Недавно Кевін, викритий Брітні в подружній невірності, пригрозив їй продати плівку, на якій вони займаються сексом, у разі розлучення і відмови передати йому дітей на виховання.

Девіда Шмідта називають "мисливцем за скальпами знаменитостей" і "торговцем зоряними дупами". Саме він влаштував зйомки порнофільму, в якому брав участь співак Фред Дарст, він також зробив порно-відео з голлівудським актором Дастіном Даймондом. Шмідт виклав ці відеозаписи на платний сайт і, з чуток, непогано на цьому заробив.

Раніше телеканал Fox News повідомляв, що британський таблоїд News Of The World за "домашнє порно Спірс" запропонував $50 мільйонів. Але Шмідт готовий платити удвічі більше.

В інтерв"ю Radar Online він заявив: "Я б дав і 100 мільйонів, якщо стрічка добре виглядає. Що цей долбанний News Of The World розуміє в порнобізнесі? Вони тільки наводять тінь на пліт - ради заголовків в пресі. Вони б не зуміли зробити на цьому грошей".

За словами Шмідта, йому було запропоновано купити скандальне відео незабаром після появи чуток про розлучення. В інтерв"ю MSNBC Девід Шмідт заявив: "Через два дні після того, як стало відомо, що Брітні подає на розлучення, зі мною зв"язалася людина, яка сказала, що у нього є цифровий відеозапис Спірс і Федерлайна, які займаються сексом. Цей джентльмен знав достатньо багато імен і називав достатньо багатьох, хто залучений в це, щоб зрозуміти: такий запис може існувати!"

Порноділок стверджує, що відеозапис був зроблений у 2004 році, коли Брітні і Кевін ще не були одружені. За іншими даними, порно було знято, коли Брітні знаходилася на перших місяцях вагітності.

Девід Шмідт вважає, що "домашнє порно" Брітні може стати бестселером відеоринку і побити всі рекорди продажів, включаючи і запис порно Періс Хілтон.

Тим часом в інтернеті з"явився 19-секундний порнографічний кліп, на якому нібито відображений фрагмент статевого акту між Спірс і Федерлайном.

Співачка подала на розлучення 6 листопада, проте, за деякими даними, юридична процедура розлучення ще не почата.

Кевін і Брітні одружилися 6 жовтня 2004 року. У вересні 2005 року у них народився перший син - Шон Престон. Через всього рік Брітні народила ще одного хлопчика.

Це другий шлюб співачки. У січні 2004 року вона вийшла в Лас-Вегасі заміж за друга дитинства Джейсона Александера. Говорять, що Брітні у момент укладення шлюбу була сильно п"яна. Брак тривав всього 55 годин, після чого був анульований. У Федерлайна є двоє дітей від його колишньої подруги актриси Шер Джексон, повідомляє факТnews.

Зараз ви читаєте новину «Домашнє порно Брітні Спірс з"явилося в інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі