вівторок, 10 вересня 2019 21:34

Денісова розповіла про стан здоров'я звільнених з російського полону українців

Денісова розповіла про стан здоров'я звільнених з російського полону українців
Усі звільнені з Росії українці перебувають під наглядом лікарів. Фото: ATR

Уповноважена Верховної Ради з прав людини Людмила Денісова розповіла, що усі звільнені політв'язні знаходяться під наглядом лікарів.

"Звільнені політв'язні потребують державної медичної допомоги, у тому числі психологічної підтримки. Пан Олег (Сенцов, - Gazeta.ua) був у лікарні, але відмовився від подальшого лікування. Натомість він попросив покласти в лікарню свою маму, сказавши, що вона - це найдорожча для нього людина. Відтак, Людмила Сенцова вже знаходиться у "Феофанії", - зазначила Денісова в ефірі телеканалу "Прямий".

Омбудсмен також розповіла, що Едему Бекірову зробили важку операцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: П'ятеро звільнених з Росії українців потребують житла

"Сьогодні зробили дуже важку операцію пану Бекірову. Таким чином, всі звільнені політв'язні знаходяться під наглядом лікарів. Так само й наші моряки також перебувають у військовому шпиталі, проходять обстеження", - заявила Денісова.

Між Україною та Росією може відбутись ще один обмін полоненими. Є перспектива того, що це відбудеться до кінця року. Про це розповіла Людмила Денісова в ефірі "Сніданку з 1+1".

Зараз ви читаєте новину «Денісова розповіла про стан здоров'я звільнених з російського полону українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі