четвер, 05 грудня 2019 20:16

Астролог розповіла, коли почнеться криза

Астролог розповіла, коли почнеться криза
Державі важко буде повертати зовнішні борги. Будемо просити відтермінувати виплати. Фото: ua.112.ua

У 2020 році матимемо чергову економічну кризу. Про це Gazeta.ua розповіла астролог Олена Максимова.

"Нова економічна криза настане в період з 15 травня до 13 вересня, - говорить астролог. - Вона нагадає 2008 рік. Ослабне гривня. Це час серйозної кризи у банківській системі. Державі важко буде повертати зовнішні борги. Будемо просити відтермінувати виплати".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Гороскоп для Тельців на 2020 рік: коли чекати на збільшення заробітків

У 2020 році не бажано позичати гроші.

"Великі покупки цього року часто будуть невдалими, - каже Максимова. - Люди у цей час купуватимуть те, чим не користуватимуться. Це будуть авто, які більше часу проводитимуть в ремонті, ніж на ходу. А також - техніка, яку доведеться регулярно ремонувати чи залишати у сервісних центрах".

Вкладати гроші у нерухомість краще до травня або від жовтня.

"Виграє той, хто має заощадження у валюті. Чимало українців сидітимуть на валізах. Але цього року емігранти будуть не бажаними усюди. Краще лишатися і навести лад у своїй країні. Переїзд буде невдалим. Прижитися на новому місці зуміють одиниці", - розповідає Олена Максимова.

2020-й – рік Металевого Пацюка – войовничого, різкого, нетерплячого. Стало відомо, кому чекати на успіх і готуватися до переїзду.

Зараз ви читаєте новину «Астролог розповіла, коли почнеться криза». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі