четвер, 19 вересня 2019 20:23

Якщо Зеленський хоче швидкого миру, має готуватися до війни - Безсмертний

Якщо Зеленський хоче швидкого миру, має готуватися до війни - Безсмертний
Роман Безсмертний: Війну необхідно сприймати як умову, за якої нам доведеться жити. І як шанс для нашої економіки, суспільства, армії, зовнішньої політики. Фото: Gazeta.ua

Глава нашої держави поступово входить у курс справ. Усвідомлює, що таке війна. Але люди, які його оточують, не вивчають уроків.

Про це в інтерв'ю журналу "Країна" говорить політик Роман Безсмертний.

"Варто зробити висновки із трагедій у Нагірному Карабасі, Придністров'ї, Грузії. Навіть не хочуть ознайомитися з працями радника президента РФ Владислава Суркова, і тими, що приписують Володимиру Путіну.
В ідеї знищення України як держави росіяни не мають заднього ходу. Не існує інструментів, щоб зупинити реалізацію цього плану. Москві все одно, як це робити - збройним шляхом, методом анексії чи економічного банкрутства. Кремль продовжуватиме силовий тиск. По всій лінії розмежування періодично виникатимуть спалахи", - вважає він.

Маємо дослухатися до тези Олега Сенцова: "Не вірте їм", наголошує політик.

"Людина, яка відсиділа більше п'яти років у російській в'язниці, відчула це і пропустила крізь себе. Ми - різні. Тому ворожість до України відчуває не тільки політичне керівництво РФ, а й усе їхнє суспільство. Бажати швидкого миру треба. Але його неможливо досягти," - пояснює Роман Безсмертний.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Росія доб'ється успіху, наш президент опиниться в меншості" - Безсмертний про Нормандські переговори

"Війну необхідно сприймати як умову, за якої нам доведеться жити. І як шанс для нашої економіки, суспільства, армії, зовнішньої політики. Ще Отто фон Бісмарк (перший рейхсканцлер Німеччини. - Gazeta.ua) казав: "Ще одна війна і Німеччина буде об'єднана".
Світ іде до глобального конфлікту. Якщо Володимир Зеленський хоче швидкого миру, має швидко готуватися до війни. Ці речі віками сповідували державні мужі. Якщо наш президент хоче їх заперечити, пошиється у "смішного чоловіка". Добре мати бажання і проговорювати їх ворогу, але ми мусимо захищати усю Центральну Європу від агресії РФ. Це - наша доля", - додає політик.

Повне інтерв'ю з Романом Безсмертним читайте у журналу "Країна" від 19 вересня.

Зараз ви читаєте новину «Якщо Зеленський хоче швидкого миру, має готуватися до війни - Безсмертний». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі