понеділок, 29 квітня 2013 05:30

"За місяць обстежився у восьми клініках. Вже шукали рак"

Автор: фото з сайта www.rachelsimkin.com
  Біорезонансні апарати діють на інфекції та паразитів високими частотами. Їх програмують на різні недуги
Біорезонансні апарати діють на інфекції та паразитів високими частотами. Їх програмують на різні недуги

Вінничанка 35-річна Катерина Гладушко два роки нічого не смажить. У її 4-річного сина хвора печінка. Позаторік у нього виявили лямблії.

— Малий хворів з півтора року кожні два тижні і зимою, і літом. Кашляв, шмаркав. Педіатр сказав, що то імунітет низький. Відправив нас до імунолога. Здали аналізи на трьох паразитів і знайшли лямблій. Почали лікуватися. Багато антибіотиків перепили. Проводили два курси на рік. Один обходився до 2 тисяч гривень. Не давала пити сирої води, тільки зуби нею чистили. Потім лікар сказав, що і це не можна. Паразити можуть налізти в організм з одної краплі.

Посадила сина на дієту, бо в нього болів живіт і зник апетит.

— Купила пароварку, все готувала в ній. Раз кума спитала, чого їмо все парене. Розказала їй про лямблії. Вона купила нам біорезонансний прилад. Так вивела глисти в себе.

Жінка клала апарат сину в кишеню на цілий день.

— Вибрала там програму "лямблії". Два тижні підкладала на ніч малому простинку. Складала в кілька шарів. Щоранку полоскала і прогладжувала утюгом. На восьмий день вилізли два клубки білих аскаридів і багато слизу. Хоч їх аналізи не показували. Малому одразу покращало. Став нормально їсти.

Біорезонансні прилади виводять глистів високими частотами, каже кіровоградський лікар нетрадиційної медицини 49-річний Олександр Стоян.

— Чоловік місяць нічого не їв, весь час блював. Схуд на 20 кілограмів, — розповідає. — У нього підскочила температура, пожовтів. Підозрювали гепатит, повезли в інфекційну лікарню. А всі аналізи нормальні.  За місяць обстежився у восьми клініках. Вже шукали рак, хотіли брати пункції. Діагноз так і не поставили. До нас його привели друзі ледь живим. Виявили лямблії та глисти в печінці.

Лікували двома біорезонансними приладами. Вони трохи більші за мобільний телефон.  Чоловік носив їх на поясі у футлярах.

— Уже на другий день жар спав. За тиждень їв нормально. Усі симптоми зникли. Ми вплинули на паразитів високими частотами. Вони не шкодять організму. Проте вбивають віруси, бактерії, грибки. Також гинуть яйця й личинки паразитів, які не реагують на антибіотики.

Діагностували апаратом, що вловлює частоту органу чи паразита.

— У хворих вона збивається. Якщо такому органу дати його нормальну частоту, імунітет одразу підвищується.

Тривалість лікування залежить від недуги. Гепатиту позбавляються за півроку, глисти виводять за 15 сеансів.

— Тестуємо пацієнта, встановлюємо програму і включаємо прилад. На кожного паразита впливаємо від 5 хвилин до 2 годин 40 хвилин. Якщо знаходимо кілька, то включаємо їх у ланцюжок. Можна лікуватися цілодобово. Один прилад знищує інфекцію, інший — оздоровлює органи. Печінку можна відновити повністю, навіть якщо працює лише третина.

Прилади можна купити додому. Лікар програмує їх, а пацієнт сам обирає частоту і запускає апарат.

— Є режими "антибіль", "хвороби суглобів", "регуляція шлунково-кишкового тракту", "очищення печінки", "антистрес". Встановити програми можна через ноутбук або комп'ютер.

Зараз ви читаєте новину «"За місяць обстежився у восьми клініках. Вже шукали рак"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі