субота, 07 березня 2020 17:32

"Найбільше купують квітів" - скільки чоловіки готові потратити на жіноче свято
9

Понад третина чоловіків вважають найкращим подарунком на 8 березня – квіти. Їх і подарують завтра своїм половинкам. У Вінниці на жіноче свято облаштували додаткові квіткові базари. Тут можна підібрати квіти на будь- який смак. Цього року багато купують тюльпанів. За квітку просять від 20 до 30 гривень.

" В середньому чоловіки купують від 7 до 15 квіток. Це від 170 до 375 гривень за букет. Популярні тюльпани всіх кольорів. Раніше це свято дуже любили продавці, адже виторг був у два, а іноді й три рази вищим за вкладені гроші. Зараз конкуренція величезна і таких гарних торгів нема. А ще ми ніяк не можемо конкурувати зі службами доставки. В них тюльпан в середньому 35 гривень. Але приносять його з самісінького ранку і на вказану адресу", - каже Gazeta.ua продавець з Вінниці Артем Безпалько.

Чоловіки найчастіше купують букети тюльпанів, які коштують від 170 до 375 гривень
Фото: gazeta.ua
Чоловіки найчастіше купують букети тюльпанів, які коштують від 170 до 375 гривень
Чоловіки найчастіше купують букети тюльпанів, які коштують від 170 до 375 гривень
Чоловіки найчастіше купують букети тюльпанів, які коштують від 170 до 375 гривень
Чоловіки найчастіше купують букети тюльпанів, які коштують від 170 до 375 гривень

Новинкою цього сезону стали тюльпани у горщику. Букет із 7 квітів обійдеться в 500 гривень. Але продавці запевняють, що такий можна купити один раз і дарувати щороку, адже квіти спеціально пристосовані до цвітіння в горщику і квітнуть не менше 1,5 місяці. Крокуси чи геоцинти обійдуться у 80-100 гривень. Продають і довговічні букети із сухоцвітіа, які стоятимуть кілька років і коштують 200 гривень.

Чоловіки зізнаються, що витратити більше 500 гривень на подарунок не готові. Витратити понад тисячу готові у тих випадках, коли подарунок обговорений заздалегідь.

Ще один популярний подарунок - набір солодощів. Капкейк, дві цукерки, макарон і зефір коштують в середньому 130 грн. Продавці просять більш не присилати замовлення, бо не встигають із виконанням.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Порівняли зарплати чоловіків і жінок: які фахівці отримують найбільше

" Цього року дуже багато замовлень на десерти без цукру та штучних добавок. Очевидно, що жінки слідкують за фігурою, а чоловіки піклуються аби скуштували щось смачне і це не нашкодило. Ми продаємо різні набори, але найпопулярніші асорті. Чоловіки кажуть, що краще подарувати всього і по- трохи", - каже Аліна, яка готує солодощі на замовлення.

Останнім найпопулярнішим подарунком є похід до ресторану на свято.

"Все через те, що ресторани роздаватимуть безкоштовні коктейлі дівчатам. До того ж у багатьох є програми з конкурсами, піснями. Замовимо ще кілька бокалів пива і відпочинемо компанією. Вийде і недорого і розважально. Правда, столики до свята замовляли за місяць. Зараз знайти щось толкове складно", - розповідає Сергій Ткач.

На вихідні до 8 березня Укрзалізниця призначила 22 додаткових поїзди. Вони курсуватимуть з 5 по 10 березня з Києва, Львова, Ужгорода, Івано-Франківська, Чернівців, Хмельницького, Вінниці, Миколаєва, Кривого Рогу, Одеси та Дніпра, повідомили в компанії.

Зараз ви читаєте новину «"Найбільше купують квітів" - скільки чоловіки готові потратити на жіноче свято». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі