четвер, 02 лютого 2017 08:10

Який бізнес окупиться за місяць
5

Вегетаріанські цукерки продають по 20 грн, печиво по 100, а торти з горіхів і сухофруктів по 40 грн за шматок.

Про це Gazeta.ua розповіла Надія Рак зі Львова. У січні вона відкрила вегетаріанську кавярню в центрі міста.

"Важко сказати, скільки грошей вклала у справу. Починала з невеличких порцій. Витрати можуть становити в кілька тисяч гривень. Окупитися може швидко. У Львові популярна культура здорового харчування. Такі цукерки не впливають на фігуру. Основні мої клієнти — жінки та діти. Чоловіки не вірять, що ці цукерки можуть бути смачними. Кажуть, що в них немає цукру, тому й не куштують. Тістечка стараємось оформити красиво, щоб були яскравими", - розповіла Надія.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тепло з бамбука: в Україні запустили бізнес з екзотичної сировини

Крім цукерок Надія продає супи для сніданку. Робить їх сирими. За 115 грн можна спробувати суп з авокадо, у 55 грн обійдеться суп з моркви та крем-борщ.

"Супи готуємо у блендері. Вони теплі, приємні на смак. Такого ніде більше не покуштуєш, - додає Надія. - Рецепти придумую сама або шукаю в інтернеті".

Бізнес на цукерках може окупитися за місяць у великих містах. Доцільно відкривати вегетаріанські кав'ярні в фітнес-центрах.
Зараз ви читаєте новину «Який бізнес окупиться за місяць». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі