вівторок, 03 грудня 2019 18:39

Українських військових обстріляли з гранатометів та стрілецької зброї

Українських військових обстріляли з гранатометів та стрілецької зброї
Бойовики двічі обстріляли українських військових. Фото: glavcom

На Донбасі від початку доби бойовики два рази порушили режим припинення вогню.

Збройні формування РФ обстріляли українські позиції з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї. Про це повідомляє прес-служба Операції об'єднаних сил в Facebook.

"1 обстріл позицій українських захисників російські окупаційні війська зафіксовано у районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Півнч": неподалік Новолуганського – з ручних протитанкових гранатометів та стрілецької зброї, з великокаліберними кулеметами включно.

В районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" противник також здійснив 1 обстріл по укріпленнях Об'єднаних сил: біля Лебединського – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів та іншої стрілецької зброї", - йдеться в повідомлення.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нова глава Єврокомісії говорила з Путіним про Донбас

Втрат внаслідок обстрілів серед українських військових не було.

На території окупованого Донбасу з'явилися об'яви про переоформлення українських пенсій. Таким чином росіяни закликають "порвати економіку України".

Зараз ви читаєте новину «Українських військових обстріляли з гранатометів та стрілецької зброї». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі