середа, 25 березня 2020 22:14

Розповіли про ситуацію на Донбасі

Розповіли про ситуацію на Донбасі
Бойовики 7 разів порушили режим перемир'я. Фото: Reuters

На Донбасі від початку доби збройні формування РФ 7 разів порушили режим припинення вогню.

Бойовики обстріляли українські позиції із заборонених Мінськими домовленостями мінометів калібру 120 мм і 82 мм, гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї. Про це повідомляє пресслужба операції Об'єднаних сил у Facebook.

"У районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Схід" було здійснено 5 обстрілів, а саме: двічі поруч з Авдіївкою – з гранатометів різних систем, великокаліберних кулеметів і стрілецької зброї; поблизу Водяного – з мінометів калібру 82 мм – 5 мін і гранатометів різних систем; у районі населеного пункту Красногорівка – з ручного протитанкового гранатомета; поряд із Пісками – з 82-мм міномета й автоматичного станкового гранатомета.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Показали ліквідованого найманця РФ

2 обстріли зафіксували в районі відповідальності оперативно-тактичного угруповання "Північ", а саме: неподалік Оріхового – з міномету калібру 120 мм – 3 міни; поряд із Кримським – зі 120-мм мінометів – 20 мін", - сказано в повідомленні.

Внаслідок ворожих обстрілів утрат серед українських військовослужбовців немає.

Туристи з так званих республік ЛНР і ДНР застрягли за кордоном через скасування Росією авіасполучення з іншими країнами через коронавірус.

Зараз ви читаєте новину «Розповіли про ситуацію на Донбасі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі