понеділок, 14 липня 2014 11:55

Путін просто гумова свиня - Кузьма Скрябін

Путін просто гумова свиня - Кузьма Скрябін
Фото: z-city.com.ua

Під час виступу на тернопільському фестивалі Файне Місто лідер гурту Скрябін неодноразово згадував про Путіна.

Але,мабуть,найбільше публіці запам'ятався вислів Кузьми про те,що президент РФ - це не більше ніж гумова свиня.

"Той чоловік,який допоміг зрозуміти,що ми українці єдині,це не чоловік. Це баба,і то не справжня,а гумова. Ми можемо цього гада надути,а можемо спустити. Івзагалі він просто свиня,гумова свиня" - сказав зі сцени музикант і присвятив Путіну наступну пісню, під час виконання якої виніс на сцену гумову жінку. Вже десь після першого куплету вона потрапила до рук натовпу, де гумове уособлення Путіна добряче пошматували.

Кузьма не соромився різких висловів і запропонував президенту країни-агресора піди куди подалі: "Чуєш,ти,хворий придурку! Україна посилає тебе! Тернопіль каже тобі - йти на хєр!". Ця пропозиція була підтримана публікою одностайно.

Між піснями та під час їх виконання лідер гурту Скрябін неодноразово звертався до теми політики. "Над нами нависає біда. Але найбільша біда в тому, що більшість все ще не розуміє, що робиться. Ми не боїмося смерті,але боїмося війни. Бо війна від нас не залежить",- зазначив він.

"Запам'ятайте - нема добрих політиків. П'ять президентів намагалися довести нам,що у нас кльова країна,але вона кльова лише тут,серед простих людей. Великі люди великої країни,не слухайте нікого. Вони всі козли крім тих людей,які ходять по землі і відчувають її ногами",- сказав музикант наостанок.

Зараз ви читаєте новину «Путін просто гумова свиня - Кузьма Скрябін». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі