четвер, 11 липня 2019 17:31

Продюсери "Дзвінка" знімуть фільм про Момо

Продюсери "Дзвінка" знімуть фільм про Момо
Момо базується на скульптурі під назвою "Мати-птах". tsn.ua

Продюсери Такасіге Ітісе та Рой Лі знімуть фільм жахів про Момо. Влітку 2018-го в інтернеті ходили чутки про загадковий телефонний номер у мессенджері WhatsApp. Якщо туди написати, то відповість істота на ім'я Момо. Вона доведе будь-кого до смерті за допомогою завдань, які буде давати.

Образ Момо був заснований на скульптурі японського художника Кейсуке Айсо. Має вигляд жінки-птиці. Була виставлена в художній галереї жахів Vanilla Gallery в японській столиці Токіо,

Стрічка розповідатиме не тільки про телефонний номер але і про юність Момо, коли вона ще була людиною. За легендою, дівчина померла при пологах. У японській міфології це називають Убуме.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилися перші кадри та подробиці фільму "Воно 2"

Продюсер Такасіге Ітісе працював над фільмами "Дзвінок" 1998-го та "Прокляття" 2002-го. Рой Лі поставив фільм "Воно" 2017-го.

Момо можна було побачити у комп'ютерній онлайн-грі Minecraft. Представники компанії розробників Microsoft заявили, що це втручання зі сторони сторонніх осіб.

Зараз ви читаєте новину «Продюсери "Дзвінка" знімуть фільм про Момо». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі