вівторок, 21 серпня 2012 17:45

Під час денних концертів на "Джаз Коктебелі" дівчата танцюють оголеними
5

Фото: Фото: Тетяна Іваночко

29 серпня починається щорічний музичний фестиваль "Джаз Коктебель". Цьогоріч він ювілейний, 10 за рахунком.

На фестивалі прозвучить музика як і джаз-виконавців, так і музикантів, які виконують музику у інших напрямках. За словами організавторів. Таким чином вони намагаються продемонструвати, наскільки різною може бути сучасна музика.

На фестивалі працюватиме три сцени. Волошинська сцена - камерна атмосфера під відкритим небом прямо в саду Будинку-музею Волошина, NuJazz — великий open-air посеред нудистського пляжу і відкрита — безкоштовна.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Білоруська влада склала список із музикантів, які не відповідають стандартам"

На фестивалі виступатимуть Ніно Катамадзе, The Cinematic Orchestra, "Серебрянная свадьба", "Ляпіс Трубецкой" та інші.

"Атмосфера на фестивалі дуже доброзичлива, хоча й оголена. Не скажу, що є велика різниця між виступом у клубі і біля моря перед оголеними дівчатами. Скрізь однаково приємно, дівчата не відволікали, ні.  У Криму перед цим востаннє років у 15 був. Фестиваль добре організований, але саме містечко не змінилося: радянські пансіонати, ресторани, які більше нагадують генделики. Цього року не виходить поїхати", -  розповів співак Денис Повалій. виступав на "Джаз Коктебелі" минулого року. Дівчата танцювали біля сцени оголеними й хвилин 15 не відпускали музикантів зі сцени.

Триватиме фестиваль до 2 вересня. Ціна квитків на концерти — від 70-ти грн. Абонемент на "Волошинську" сцену — 885 грн, на "Ню джаз" — 655 грн.

Зараз ви читаєте новину «Під час денних концертів на "Джаз Коктебелі" дівчата танцюють оголеними». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

20

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі