середа, 10 квітня 2013 09:23

"Не буде в Києві Матвієнка - не буде тут "Королів танцю" - Сергій Данілян

"Не буде в Києві Матвієнка - не буде тут "Королів танцю" - Сергій Данілян
Фото: izvestia.ru

Продюсер, засновник проекту "Королі танцю", який привозив у Київ зірок світової балетної сцени Сергій Данілян каже, що без Дениса Матвієнка на чолі балетної трупи він здійснювати подібні проекти надалі не буде.

"Не буде Дениса Матвієнка - не буде "Королів танцю" в Києві. Ситуація з Денисом Матвієнком дуже некрасива. З ним вчинили дуже негарно. Він з його авторитетом і репутацією в балетному світі достойний кращого ставлення до себе на батьківщині. І той факт, що він погодився вивести балетну трупу в своєму театрі на нові горизонти і виростити нове покоління зірок, - щось та й значить. З ним повелися не так непрофесійно, як з людської точки зору жорстоко", - зазначає продюсер.

За словами Сергія Даніляна, Україна може втратити ще одного видатного свого танцівника. Бо закордонні театри приймуть Матвієнка з розкритими обіймами.

"Ми говоримо про людину, яка володіє природним талантом і ніколи не стане тягнути на себе те, що їй зовсім не потрібне. Він - запитаний артист у світі балету. На нього чекає будь-який балетний майданчик. Його артистична кар'єра - в розквіті, на піку".

Зараз ви читаєте новину «"Не буде в Києві Матвієнка - не буде тут "Королів танцю" - Сергій Данілян». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі