пʼятниця, 07 червня 2019 04:25

Торти з діамантами і тістечка з їстівними квітами: як створюють дієтичні солодощі

  Український кондитер Марина Іванченко. Фото: Вікенд
Український кондитер Марина Іванченко. Фото: Вікенд

Український кондитер Марина Іванченко створює низькокалорійні солодощі. Жінка на власній кухні готує макарони-картини, торти з діамантами і тістечка з їстівними квітами.

"У звичайному десерті – 1,5-2 тисячі калорій в одному шматочку. В моїх десертах – близько 150-200 калорій. Уявіть, наскільки ви станете здоровішими і стрункішою", – каже кондитер, передає segodnya.ua.

В її тістечках немає цукру, а борошно і яйця досвідчений кондитер вміло замінює іншими інгредієнтами.

"Яйця можна замінити – яблуком, бананом, розпушувачем звичайним, які ми всі використовуємо", – додає Марина Іванченко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дончанка розповіла, як створює цукерки з сиру

Дослідження останніх десятиліть довели, що споживання цукру призводить до проблем зі здоров'ям. Багато людей намагаються зменшити споживання або й взагалі відмовитися від продукту. Замінити білий цукор часто пропонують коричневим тросниковим. Та він не натуральніший за цукор із буряків із Вінниччини. Просто буряковий цукор кристалічний і білий, а в тростниковому — домішки. Тросниковий цукор здається менш солодким, але ж до чаю його додають, доки не стане солодко. Про це розповіла в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун.

Зараз ви читаєте новину «Торти з діамантами і тістечка з їстівними квітами: як створюють дієтичні солодощі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі