четвер, 12 січня 2017 11:28

Рулети з судака запікають з часниковим маслом
4

Фото: vk.com/valioclub

Рибу можна не просто запікати цілою, а крутити з неї рулети. З них виходить повноцінний обід, якщо у форму для запікання додати овочі. Болгарський перець, помідори та морква зроблять їх соковитими. Страва має ефектний вигляд та пікантний аромат часникового масла.

Інгредієнти:

Масло часникове - 50 г

Філе судака - 1кг

Морква - 3 шт.

Цибуля - 1 шт.

Болгарський перець - 2 шт.

Томати "чері" - 150 г

Лимон - 1 шт.

Мелений коріандр - 15 г

Сіль - 5 г

Перець чорний мелений - 5 г

Оливкова олія - 30 мл

Для часникового масла:

Масло вершкове - 40 г

Часник - 3 г

Кріп - 3 г

Сіль - 2 г

Сік лимона - 5 мл

Приготування:

Натріть моркву на тертці, тонко наріжте білу частину цибулі-порей, перець поріжте на тонкі смужки.

У оливковій олії обсмажте моркву з меленим коріандром 3 хвилини.

Додайте підготовлені цибулю і перець, обсмажте все разом ще 3-5 хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як вибрати якісну рибу до різдвяного столу - 5 порад від рибалок

Для часникового масла часник і кріп дрібно наріжте і додайте в масло. Також додайте сіль, сік лимона і перемішайте масу до однорідності.

Для рецепта потрібно приблизно 4 шт. філе судака. Це приблизно 1 кг. Рибу збризніть лимонним соком, посоліть, поперчіть, викладіть на неї начинку і шматочок вершкового масла.

Скрутіть рибу в рулети. Зверху на них викладіть по шматочку часникового масла.

У форму для запікання викладіть рибу і помідори. Поставте в розігріту до 180 ° С духовку на 15-20 хвилин.

Зараз ви читаєте новину «Рулети з судака запікають з часниковим маслом». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі