вівторок, 24 березня 2020 12:55

Розкриті деталі нового продукту LEGO та Super Mario

Розкриті деталі нового продукту LEGO та Super Mario
Співпраця LEGO та Nintendo дозволила отримати абсолютно новий спосіб відтворити улюблену піктограму відеоігор Super Mario

Дизайнери LEGO та Nintendo підтвердили деталі співпраці. Трохи пізніше цього року відома багатьом комп'ютерна гра знайде нове фізичне втілення у вигляді відомого конструктора.

Обидві компанії поділяють пристрасть до інновацій та ігор, і їхня співпраця дозволила отримати абсолютно новий спосіб відтворити улюблену піктограму відеоігор Super Mario. Нова продуктова лінійка - це в буквальному розумінні фізичне втілення фігурки Маріо, що збирає монети на різних рівнях реальної гри, створеної із конструктора.

Джулія Голдін, головний директор з маркетингу, EVP групи LEGO говорить: "Ми дуже раді ввести Маріо у фізичний світ за допомогою інтерактивної та соціальної гри LEGO. За допомогою цього досвіду ми допоможемо мільйонам дітей, які люблять Маріо, займатися та грати зовсім по-новому, де вони контролюють створення та ігри в улюблений персонаж. Завдяки використанню найновіших цифрових технологій, LEGO Super Mario - це соціальний, інтерактивний та спільний досвід для дітей".

"Мені завжди подобалися продукти ЛЕГО і те, як вони допомагають дітям використовувати свою уяву для гри. Новий продукт, який ми створили разом із групою LEGO, прагне поєднати 2 різні стилі гри - один, де ти вільно будуєш світ Маріо, а другий, де ти граєш з Маріо в той самий світ, який ти створив", - говорить Такаші Тезука, виконавчий директор та виробник ігор компанії Nintendo Co.

Найпопулярніші колаборації LEGO

Доки ми чекаємо на нове втілення улюбленої гри, згадаймо найбільш культові випадки співпраці ЛЕГО та інших компаній.

● Spider-man - щойно цей фільм вийшов у прокат і завоював популярність глядачів, як данська компанія купила ліцензію на Пітера Паркера та інших героїв. За допомогою конструктора вони відтворили важливі сцени в сюжеті, використовуючи як важливих персонажів, так і масовку.

● Парк Юрського періоду - ця співпраця дала можливість створювати фігурки динозаврів та будувати шанувальникам власний парк.

Lego Creator - ця лінійка з'явилась не завдяки кооперації, але є не менш важливою, оскільки відкриває дітям великий простір для фантазії. У наборах є будинки, техніка, екзотичні тварини та роботи. Окрім таких фігурок, є звичайні кубики, якими діти можуть гратись, починаючи з 4 років.

Зараз ви читаєте новину «Розкриті деталі нового продукту LEGO та Super Mario». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі