четвер, 12 січня 2017 12:40

Виконавиця пісні "Експонат" топлес знялась для чоловічого глянцю
4

Виконавиця пісні "Експонат", колишня учасниця групи "Ленінград" Аліса Вокс знялася у відвертій фотосесії для maximonline.ru.

Дівчина позує топлес в спокусливій спідній білизні. У відвертому інтерв'ю Аліса Вокс розповіла, що любить ходити по будинку голою і поділилася, за що її вигнали з "Ленінграда".

"Взагалі-то я сама пішла. Але всім цікаві трагічні заголовки. Я просто зрозуміла, що тупцюю на місці, далі почнеться творча деградація. Ніхто не приховує, включаючи художнього керівника, що це його особистий театр. Все підпорядковано лише його управлінню, ніякої самодіяльності. Він завжди говорив: "Хочете творчості? Ідіть створюйте свою групу і займайтеся там творчістю. А тут будьте люб'язні робити те, що я говорю! "Я так і вчинила. Я не могла вже відкладати реалізацію своїх творчих планів, тому ми так швидко і випустили мій сольний альбом", - сказала Вокс.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірка кліпу про лабутени показала, як радіти непотрібним подарункам на 8 березня

Зараз ви читаєте новину «Виконавиця пісні "Експонат" топлес знялась для чоловічого глянцю». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі