пʼятниця, 17 лютого 2017 18:36

Олена Кравець сама придумала вбрання для гала-концерту "Ліги сміху"
3

Фото: Прес-служба

17 лютого, о 20:20 на каналі "1+1" відбудеться прем'єра третього сезону "Ліги сміху". На зйомках проекту в Одесі актриса студії "Квартал-95" Олена Кравець, яка є одним з тренерів проекту, порадувала шанувальників стильним весняним образом.

Для гала-концерту, в якому взяли участь 25 команд, молода мама обрала ніжно-рожевий брючний костюм, прикрашений об'ємною квіткою на грудях. Доповнила образ Олена шовковою блузою в смужку і класичними чорними туфлями на високих підборах. Таке вбрання в черговий раз підкреслило прекрасну фігуру актриси після народження двійні.

Як виявилося, тренер "Ліги сміху" сама придумала цей образ разом зі стилістом Юлією Косаченко, надихнувшись публікаціями в додатку Pinterest.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учасниця "Голосу країни" завітає на "Лігу сміху"

Для Олени Кравець – це не перший дизайнерський досвід – минулого літа, перебуваючи на останніх місяцях вагітності, вона презентувала свою колекцію одягу для майбутніх мам.

Крім Олени в тренерські крісла третього сезону сіли ведучий "Голосу країни-7" Юрій Горбунов, переможець минулого сезону і ведучий шоу "Розсміши коміка" Ігор Ласточкін, шоумен і тренер "Голосу країни-7" Потап, переможець першого сезону Сергій Сивохо, продюсер і шоумен Антон Лірник та суперблондинка Оля Полякова. Згідно з правилами гри, кожен з них має право стати наставником тільки двох колективів. Незмінний ведучий проекту – Володимир Зеленський.

Зараз ви читаєте новину «Олена Кравець сама придумала вбрання для гала-концерту "Ліги сміху"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі