пʼятниця, 17 лютого 2017 16:17

Макіяж "хвіст русалки" став головним трендом весни
6

Фото: beauty.ua

У мережі активно набирає популярність новий казковий тренд - макіяж очей з зображенням хвостів русалок. Візажисти публікують в соц мережі Instagram власне бачення макіяжу в морському стилі. Головною умовою є використання синіх відтінків. Найчастіше малюнок створюється на основі чорної стрілки. Яскравості також надає підкреслення нижньої повіки кольоровим олівцем.

За головними трендами слідкує американська співачка Кеті Перрі. Разом з косметичним брендом CoverGirl представила нову колекцію макіяжу Limited Edition Katy Kat Pearl. Включає в себе олівці, помади та блискучі тіні. Б'юті-продукти за відтінками та текстурою ідеально підходять для експериментів з модним макіяжем.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 найяскравіших б'юті-образів зірок на церемонії Греммі-2017

"Створюючи свою нову колекцію Katy Kat для CoverGirl я була натхненна русалками та перламутровими відтінками, що мають стати невід'ємною частиною кольорової палітри цієї весни. До лінійки увійшли мерехтливі текстури, рожеві та золоті відтінки. Також зелені, білі та персикові квіти для справжніх пустотливих веселощів. Я обіцяю, що з моєю новою колекцією ви будете виглядати навіть краще, ніж сама Аріель! ", - сказала Кеті Перрі.

Тренди макіяжу губ у 2017 році розділилися на два напрями — яскравий та нюд. Тенденції представили на Тижні моди у Парижі.

Зараз ви читаєте новину «Макіяж "хвіст русалки" став головним трендом весни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі