середа, 25 березня 2020 18:16

В інтернеті продають 23-річну BMW з капсули часу

В інтернеті продають 23-річну BMW з капсули часу
На продаж виставили "сімку" BMW. Фот:о avtodream.org

На продаж виставили "сімку" BMW, яка простояла 23 роки у спеціальній капсулі.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Tesla модернізує зупинене виробництво за час простою

На порталі eBay виставили на аукціон седан BMW 740i (E38) 1997 року випуску. BMW 23 роки простояв у спеціальній капсулі з механічною циркуляцією повітря.

Продавець баварського седана повідомляє, що автомобіль спочатку було зареєстровано в Німеччині, а його власником була жінка 1927 року народження. Через короткий час BMW 740i переїхав до Польщі до нинішнього власника.

У Польщі авто не реєстрували - і седан досі записано на першого власника. Його ніколи не ремонтували, тому всі деталі оригінальні. Продавець машини розповів, що у світі більше немає "сімок" тих років у такому відмінному стані.

Седан має 4,4-літровий бензиновий двигун без турбіни V8, з потужністю 286 к.с. Також є 5-швидкісна автоматична коробка передач і задній привід. Його пробіг становить всього 255 км.

На Mercedes-Benz Actros встановлять камери замість бічних дзеркал. Вони будуть кріпитися до рами кабіни і підключатися до інформаційного дисплея всередині.

Зараз ви читаєте новину «В інтернеті продають 23-річну BMW з капсули часу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі