вівторок, 24 березня 2020 12:27

Медиків не підвозять через розрив між владою і виконавцями

Медиків не підвозять через розрив між владою і виконавцями
Підвезення медиків поки що не працює. Фото: gre4ka.info

Анонсоване підвезення медиків не відбувається тому, що є розрив між верхівкою влади і виконавцями.

Аби вирішити цю проблему, необхідно замінити винуватців професіоналами, розповідає Gazeta.ua директор програми "Інфраструктура" Українського інституту майбутнього, колишній перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер.

Притому медики добираються самі не лише у столиці, а й у інших містах України.

"Зараз перебуваю в Одесі. Так склалося, що щодня їжджу в клініку. Тут анонсоване підвезення медиків не працює взагалі. Я спілкувався з міністром, з центральним офісом Uber. Вони кажуть, що все організовано. Також розмовляв із облдержадміністрацією в Одесі. І на жаль, десь між ними відбувається розрив зв'язку, тож медиків ніхто не підвозить. Кожен добирається, як може. Лише в одній із клінік керівництво організувало власними силами підвезення своїх працівників. Але це чутки, тож не знаю достовірно", - розповів Володимир.

Експерт зазначив, що ця ситуація не є нормальною.

"Коли приймають рішення "нагорі", воно не доходить до місцевих виконавців. І це насторожує. Бо в таких ситуаціях, як ця, мають бути злагоджені дії на всіх щаблях. Треба виявляти, де відбувається розрив у мережі, і заміняти людей на відповідальних професіоналів", - додав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У громадському транспорті погіршили умови, для автомобілістів покращили - експерт про транспортну політику під час карантину

Українська влада під час карантину мала спершу перевести людей на віддалену роботу, а вже потім закривати транспорт, розповідає Gazeta.ua директор програми "Інфраструктура" Українського інституту майбутнього, колишній перший заступник міністра інфраструктури Володимир Шульмейстер.

Зараз ви читаєте новину «Медиків не підвозять через розрив між владою і виконавцями». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі