середа, 25 березня 2020 17:38

Дорого і з дефектом - нові Lamborghini можуть заблокувати водія в салоні

Дорого і з дефектом - нові Lamborghini можуть заблокувати водія в салоні
У Lamborghini знайшли дефект. Фото mmr.net.ua

Компанія Lamborghini відкликає 26 автомобілів Aventador SVJ через дефект. Проблему виявили під час планового контролю якості: збирач неправильно закріпив троси ручок. Через це неможливо відчинити двері зсередини.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Компанія Tesla модернізує зупинене виробництво за час простою

Ця проблема стосувалася суперкарів на американському ринку. Їх випустили торік і в січні 2020-го. Відмова механізму відкривання дверей загрожує здоров'ю власників суперкарів у надзвичайній ситуації. За необхідності водій і пасажир Aventador SVJ можуть відчинити вікно й розблокувати двері зовні. Кампанія відкликання авто з ринку стартує з 1 травня цього року.

Aventador має 6,5-літровий і 12-циліндровий двигуни потужністю 700 к. с. Дизайн зробив Феліпо Періно. Всього зібрали 4 тисячі машин. Максимальна швидкість 350 км/год. Щоб розігнатися до 100 км/год., треба 2,9 сек. Вартість автомобіля складає близько $350 000 - 972 048 грн.

Автовиробник Mercedes-Benz, що входить до складу німецького концерну Daimler AG, відкликав з ринку США близько 745 тис. автомобілів через небезпечний дефект. Причиною відкликання є те, що з'єднання між скляною панеллю і рамою зсувного даху може ослабнути. У результаті панель від'єднається. Це стане загрозою не тільки для пасажирів, але й машин, що їдуть позаду.

Зараз ви читаєте новину «Дорого і з дефектом - нові Lamborghini можуть заблокувати водія в салоні». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі